Maureen Druivenstok wijnreis Moezel

Maureen Duin

Mijn lijfspreuk is “There’s always time for a glass of wine!”

Mijn naam is Maureen Duin, getrouwd met Peter en moeder van 2 kinderen, Susanne en Maurits. Tijdens mijn tijd op de hotelschool is mijn passie voor wijn begonnen. Daar maakte ik mijn eerste wijnreizen naar Frankrijk (Champagne en Bourgogne) en Duitsland (de Moezel). Druivenstok bestaat sinds 2003. In 2013 heb ik de vinologenopleiding gedaan en nu ben ik gecertificeerd register vinoloog van de Wijnacademie.

Ik ben een fanatiek wijnliefhebber in combinatie met culinair genieten. Elke zomervakantie proberen we een wijngebied te bezoeken. Zo ben ik in Napa Valley geweest (Californië), de Loire en Zuidwesten (Frankrijk). Ook heb ik de Moezel (Duitsland), Douro (Portugal) en Toscane (Italië) bezocht. Er staan nog heel veel wijngebieden op mijn wensenlijstje, maar met kinderen moet je toch wat concessies doen. Dus dat gaat er vast nog wel van komen. Verder houd ik erg veel van koken. Voor diners met mijn man en/of vrienden komen de kookboeken uit de kast, stel ik heerlijke menu’s samen met uiteraard bijpassende wijnen!

Op de website vind je veel informatie over de wijnen, zoals over het land, het gebied, de druivenrassen en de geuren. Bovendien geef ik je tips voor smaakvolle spijscombinaties om het genieten compleet te maken. Verder geef ik heel graag wijnparty’s, wijncursussen en wijn&spijs cursussen.

Online bestellen is gemakkelijk en eenvoudig. Je hoeft de deur niet uit om te kunnen genieten van een goed glas wijn en je mijdt de drukke winkels. Bovendien bezorg ik de wijn persoonlijk bij je thuis of op de zaak. Graag verwelkom ik je als mijn nieuwe klant.

Proost!