Waar ga je heen?

Heb je geen wijn kunnen vinden die bij je past?
Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief met interessante acties en weetjes. Vul hieronder jouw e-mailadres in en je komt erachter welke wijn bij jou past!

Wijnabonnement

Verras jezelf

of een ander elke maand met lekkere wijnen door een wijnabonnementen af te sluiten. Je krijgt dan maandelijks drie of zes mooie flessen wijn thuisbezorgd, afhankelijk van het abonnement dat je kiest. Druivenstok biedt je het wijnabonnement Classic en het wijnabonnement Royal aan.

Classic

Bij het wijnabonnement Classic ontvang je elke maand zes flessen toegankelijke wijn voor elke dag. De keuze van de wijnen sluiten aan op de tijd van het jaar. Dit zijn wijnen om zo van te genieten, maar uiteraard zijn ze ook heerlijk bij het eten. 

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Royal

Bij het wijnabonnement Royal ontvang je elke maand drie flessen exclusievere wijnen. Denk daarbij aan een wijn waarvan de druiven met de hand geplukt zijn, van een kleiner wijnhuis, van een bijzonder druivenras etc. Ook deze wijnen sluiten aan op de tijd van het jaar. Elke maand stel ik een wijnland of wijngebied uit een bepaald land centraal.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
Voorjaarswijnproeverij Druivenstok

Hoe werkt het?

Een wijnabonnement heeft een looptijd van drie maanden, waarna het abonnement stilzwijgend wordt verlengd. Vervolgens maandelijks opzegbaar. Vind je drie maanden te kort? Vermeld dan bij de opmerkingen dat je het abonnement een half jaar of een jaar wilt ontvangen. De bedragen zijn excl. verzendkosten.

Winkelmand 0
Laatst bekeken 0