Bij Druivenstok kan je terecht voor wijnparty’s, het volgen van wijncursussen, maar uiteraard ook voor heerlijke wijnen. Naast de losse verkoop heb je ook de keuze uit twee leuke wijnabonnementen, die je aan het begin van iedere maand ontvangt.

Welke wijnabonnementen kan je bij Druivenstok bestellen?

Je kunt kiezen uit het wijnabonnement Classic en het wijnabonnement Royal.

Bij het wijnabonnement Classic ontvang je elke maand vier flessen toegankelijke wijn voor elke dag. Er wordt gekeken naar de tijd van het jaar wat er in het pakket gaat. Dit zijn wijnen om zo van te genieten, maar uiteraard is het ook mogelijk om er wat bij te eten.

Bij het wijnabonnement Royal krijg je elke maand drie flessen exclusievere wijnen. Denk daarbij aan een wijn waarvan de druiven met de hand geplukt zijn, een kleiner wijnhuis, een bijzonder druivenras etc. Ook hier houd ik rekening met de tijd van het jaar welke wijn erin het pakket gaat en elke maand zal ik mijn best doen om een wijnland of wijngebied uit een bepaald land centraal te laten staan.

In principe bestel je het wijnabonnement voor 3 maanden waarna deze automatisch afloopt. Wil je er echter zeker van zijn dat je geen maand mist? Zet dan bij de opmerking dat je dit wijnabonnement een half jaar of een jaar wilt ontvangen!

Klik hieronder op het abonnement voor meer informatie of om te bestellen.

Wijnabonnement Classic
Wijnabonnement Classic
Wijnabonnement Royal
Wijnabonnement Royal