Waar ga je heen?

Heb je geen wijn kunnen vinden die bij je past?
Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief met interessante acties en weetjes. Vul hieronder jouw e-mailadres in en je komt erachter welke wijn bij jou past!

Wijn & Spijs Workshop

Informatie

Bourgondisch genieten

Hou je van koken? Schenk je bij de gerechten graag lekkere wijnen? Dan is deze wijn & spijs workshop echt iets voor jou. Wijn en spijs horen bij elkaar. In de klassieke wijnlanden, zoals Frankrijk, wordt altijd wijn gedronken bij de maaltijd. Wat een heerlijkheid!

Wat kun je verwachten?

We proeven 5 verschillende wijnen die we combineren met 5 gerechtjes. Zo kan je zelf ervaren wat goed met elkaar combineert. Uiteraard krijg je van mij achtergrondinformatie en tips om thuis te gebruiken. Dit is een gezellige, informatieve, maar ook lekkere avond waarin je meer leert over wijn en spijs combinaties. Na deze avond kun je thuis zelf makkelijker combinaties maken, ga je bij de aankoop van wijn gerichter op zoek en bij een avondje uit kies je zelf de wijnen van de wijnkaart. Dineren wordt zo echt een feest!

Dit krijg je:

– boekje Wijn & Spijs
– 5 heerlijke hapjes
– 5 bijpassende wijnen
Na afloop van de workshop een lijst van de gedronken wijnen die je tegen gereduceerd tarief kunt bestellen.

Data

De wijn & spijs workshop vindt plaats op onderstaande data, van 20.00 – 22.00 uur. Je kunt ook zelf een groep samenstellen om deze leuke workshop te volgen. Als je contact met me opneemt, prikken we samen een geschikte datum.

Ervaringen

Winkelmand 0
Laatst bekeken 0