Waar ga je heen?

Heb je geen wijn kunnen vinden die bij je past?
Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief met interessante acties en weetjes. Vul hieronder jouw e-mailadres in en je komt erachter welke wijn bij jou past!

Over Maureen

Fanatiek
wijnliefhebber

Er is altijd tijd voor een goed glas wijn

Het moment waarop ik een fles wijn opentrek? Eigenlijk kan het altijd, maar ik geniet er het meest van in het weekend met een plankje met lekker hapjes erbij. Voor mij is het echt een pluspunt dat ik weet waar de wijn vandaan komt. Daarom maak ik graag wijnreizen. Laat mij maar door de wijngaarden lopen en de wijnen van kleine wijnhuizen proeven, dat vind ik fantastisch. 

Ik ben een fanatiek wijnliefhebber. Die liefde voor wijn is ontstaan tijdens de lessen drankenkennis op de hotelschool. Jaren later, toen ik mijn eigen wijnwebshop wilde beginnen besloot ik dat ik deze achtergrond niet voldoende vond. Daarom deed ik de Vinologenopleiding en laat ik me nog steeds regelmatig bijscholen. Inmiddels ben ik al jaren Register Vinoloog. 

Juist die extra kennis en mijn bezoeken aan de wijnboeren van wie ik de wijnen verkoop, zorgen ervoor dat ik je een wijnbeleving kan geven. Niet alleen kan ik je goed adviseren over de wijnen, ik kan je er ook echt over vertellen. En dat is precies waar ik het meest van geniet. 

Daarom geef ik ook graag wijncursussen, workshops en proeverijen. 

Registervinoloog ● van de wijnacademie ● Registervinoloog ● van de wijnacademie ●

Het liefst verkoop ik wijnen van kleine wijnhuizen, uit wijngaarden met heel oude wijnranken, of van druiven die alleen ’s nachts bij een bepaalde temperatuur worden geplukt. Wijnen met een verhaal. Die intrigeren me, verrassen me en smaken me net wat beter. Daarom ben ik er ook trots op dat ik precies die wijnen in mijn webshop verkoop. Ben je op zoek naar een mooie wijn die bij jouw smaak of juist bij een diner dat je wilt maken past? Laat het me weten, ik geef je graag advies. 

Proost!  

De wijntop 3 van Maureen

Winkelmand 0
Laatst bekeken 0