Waar ga je heen?

Eigenlijk hou ik helemaal niet van wijn!

Er worden heel veel wijnen in de wereld gemaakt, maar die zijn niet allemaal lekker of ze passen niet bij mijn smaakprofiel. Veel mensen weten dat ik superveel van wijn houd en er intens van kan genieten, maar ze denken ook dat ik elke dag wijn drink. Maar is dat ook echt waar? Het gaat er namelijk niet om hoeveel je drinkt, maar om wát je drinkt. Hoe zit dat bij jou?

Gezond genieten

Van de zeven dagen in de week, drink ik ongeveer drie dagen wijn en dus 4 dagen niet. Waar het mij om gaat is de kwaliteit van de wijn, dat vind ik heel erg belangrijk! Dat komt mede door de trend van de laatste jaren dat onze gezondheid hoog in het vaandel staat. Mensen willen genieten, maar op een gezonde en verantwoorde manier. En dat kan bij Druivenstok! 😉

Goedkoop is duurkoop

Om terug te komen op de kwaliteit van de wijn, je geniet toch liever van een goed glas wijn dan van een wijn waar je de volgende dag hoofdpijn van krijgt? Dat kan een biologische wijn zijn, een biodynamische wijn, een wijn gemaakt van hele oude druivenstokken of een wijn die iets duurder is. Een wijn waar zorg en aandacht aan is besteed. Zo’n wijn is spannend en daar valt veel aan te beleven in de geuren en de smaak. Daar geniet je zo van dat één à twee glazen voldoende is.

Wijnadvies

Heb je een diner thuis of een andere bijzondere gelegenheid en wil je daar een passende, mooie wijn bij drinken? Daar kan ik je bij helpen. Achteraf hoor ik dan graag dat je genoten hebt van de wijn die ik je heb aanbevolen. Daar word ik blij van en weet ik dat je de volgende keer weer bij mij terug komt.

En ja, ik proef wel regelmatig nieuwe wijnen (en die spuug ik ook weer uit, dus die tellen niet bij de dagen dat ik drink), want ik blijf graag op de hoogte van de laatste wijntrends. Zo weet ik ook welke wijn ik ga opentrekken op de dagen dat ik wel drink om optimaal te genieten. Proost!

https://www.druivenstok.com

 

Login

Account aanmaken

Wachtwoord vergeten

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw gebruikersnaam of e-mailadres in en wij sturen je een nieuw wachtwoord op!

Winkelmand 0

Laatst bekeken 0