Waar ga je heen?

Heb je geen wijn kunnen vinden die bij je past?
Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief met interessante acties en weetjes. Vul hieronder jouw e-mailadres in en je komt erachter welke wijn bij jou past!

“Zwarte Wijn-Vrijdag: Ontkurk de Korting!”

Al meer dan een week komen er heel veel Black Friday-aanbiedingen voorbij – het is inmiddels een hele BlackWeek. In gedachten heb ik al van alles gekocht, want ik ben hier ongelofelijk gevoelig voor. Jij ook? 

Van kleding tot fotoboeken
Ik heb in m’n hoofd al heel veel gekocht, van kleding bij mijn favoriete kledingzaken tot het bestellen van fotoboeken, die al maanden klaar staan om sowieso besteld te worden. En met deze goede aanbiedingen moet ik daar dan toch gebruik van maken. Want tja, die aanbiedingen zijn te mooi om voorbij te laten schieten? Maar aan de andere kant heb ik ook een hekel aan dit soort marketingacties (omdat ik er zo gevoelig voor ben).

Toch doe ik er met Druivenstok ook aan mee.
Je moet tenslotte ook iets goeds te kiezen hebben deze BlackWeek, toch? ; )

Black Friday zoals je ‘m wél wilt
Want jij en ik weten: veel Black Friday-deels zijn een garantie voor spijt. In een impuls koop je van alles wat je eigenlijk niet nodig hebt en wat je niet wilde kopen.
Dat doe ik anders.
Meedoen aan deze actie doe ik met Druivenstok alleen met goede producten, want daar sta ik voor. Jou laten genieten van heerlijke wijnen die bij jouw smaak passen, bij de tijd van het jaar of bij iets heerlijks dat je gaat eten.

Daarom is de Portada reserva deze week in de aanbieding
Eén van mijn favoriete wijnen uit het Druivenstok-aanbod is momenteel een Portugese rode wijn, de Portada reserva. Ik hou van Portugal, ik hou van port, maar ook van Portugese wijnen die veelal gemaakt worden van inheemse druivenrassen. Deze wijn is gerijpt op Franse eiken vaten van 225 liter voor ca. 6 maanden. Als de wijn gebotteld wordt, duurt het vervolgens nog 3 maanden voordat de wijn op de markt komt. Hij is gemaakt van drie typisch Portugese druivenrassen en heeft aroma’s van rode bessen en wat kruidige tonen. Het is een heerlijke wijn, heel smaakvol en fluwelig, met een elegante intense afdronk, waarbij de tannines en zuren mooi in balans zijn. De wijn is lekker om zo te drinken (een wat stevigere borrelwijn), maar gaat ook erg goed met gegrild vlees, stoofpotjes, risotto’s, pasta en vegetarische gerechten. En wat denk je? Op Black Friday krijg je maar liefst 12,5% korting op deze wijn met de kortingscode Blackfriday2023. Ik verdien er dan geen kapitalen meer op, maar wil jou gewoon laten genieten van een heerlijke wijn van Druivenstok.

Black Friday deal
Dus ben jij ook gevoelig voor Black Friday? Bang om een goede deal te missen? Laat de nieuwe tv’s, de jas die je nooit serieus gaat dragen en de keukenmachines die eindigen als aanrechtkasteel dan voor wat ze zijn, en doe mee met mijn Black Friday actie als je echt optimaal wilt genieten van een lekkere wijn. En past deze wijn niet bij jouw smaakprofiel, geen paniek, de 12,5% korting geldt op al mijn wijnen!

En je kent mij, ik vind het fijn als je contact met mij opneemt, zodat ik je persoonlijk, passend wijnadvies kan geven en deze actie dus ook echt een hele goede deal voor jou is. 😉

Winkelmand 0
Laatst bekeken 0