Waar ga je heen?

Heb je geen wijn kunnen vinden die bij je past?
Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief met interessante acties en weetjes. Vul hieronder jouw e-mailadres in en je komt erachter welke wijn bij jou past!

“Hoe kom je van je slechte gewoontes af?”

Nog niet zo lang geleden was mijn dochter jarig en was ik van plan om een ‘lekkere’ taart te bestellen. Door allerlei omstandigheden en klusjes kwam het er niet van. Ineens zaten we aan de vooravond van haar verjaardag én had ik geen taart besteld. Dus op de dag zelf moest ik noodgedwongen naar een supermarkt om iets te gaan halen in plaats van naar de specialist, de banketbakker. Dit was nog in de coronatijd dat je niet zomaar een winkel kon binnenlopen. Herken jij dat ook? Dingen uitstellen en dan genoegen moeten nemen met een iets minder alternatief?

Spijt, te laat besteld
Een aantal van mijn klanten vertelt achteraf ook wel eens dat ze liever bij mij langs geweest waren. Of dat ze op tijd online bij Druivenstok besteld hadden. Tijdens het maken van hun boodschappenlijstje dachten ze er nog aan. Dat ze een bestelling moesten plaatsen, maar door het sporten van de kinderen en onverwachte bezoekjes waren ze er niet aan toe gekomen. En nu was het die bewuste dag en waren ze te laat.

Zelf de juiste wijnkeuze maken?
Op het moment dat ze in de supermarkt dan bij het schap van de wijn staan, missen ze mij enorm. Wat had Maureen ook al weer verteld over dat ene wijnland, dat ene druivenras of over de wijn & spijs combinatie? Op goed geluk kies je dan een wijn uit voor bij de borrel of het etentje en maar duimen het een goede combinatie is.

Wijn ophalen of laten bezorgen
Natuurlijk mag je mij altijd bellen (waar zijn we zonder onze mobiele telefoon?). Woon je in de buurt, dan kan je langs komen om de wijn bij mij op te halen. Woon je wat verder weg dan wordt het een ander verhaal. De wijn versturen gaat best snel per post (meestal binnen een dag), maar op de dag zelf is bij Druivenstok niet haalbaar. En ik help je zo graag met de juiste wijnen bij de juiste gelegenheden, zodat jij optimaal kunt genieten.

Hoe heb ik mijn slechte gewoonte opgelost?
Mijn oplossing is dat ik belangrijke zaken agendeer. Een week voorafgaand aan de verjaardag van mijn zoon staat er nu al in de agenda dat ik ‘lekkere’ taart ga bestellen. En als ik mijn agenda voor het nieuwe jaar binnen heb zal ik dat ook meteen voor mijn dochter doen.

Doe je dat dan ook met het bestellen van ‘lekkere’ wijn? Een vaste reminder in je agenda zetten om mij te bellen of om naar www.druivenstok.com te gaan en je bestelling te plaatsen?

Winkelmand 0
Laatst bekeken 0