Waar ga je heen?

Heb je geen wijn kunnen vinden die bij je past?
Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief met interessante acties en weetjes. Vul hieronder jouw e-mailadres in en je komt erachter welke wijn bij jou past!

Je trekt toch ook geen zak chips open in de supermarkt?

Ik krijg wel eens de vraag van een nieuwe klant of ze de wijn kunnen proeven voordat ze meteen een doos wijn moeten kopen. Nee, dat kan niet – de meeste wijnen gaan alleen per doos van 6 flessen. Ik vind dat niet zo gek. Als je naar de supermarkt gaat trek je toch ook de zak chips niet open voordat je deze koopt?

Persoonlijk wijnadvies
De vraag vind ik dus persoonlijk een beetje raar, maar ik snap hem wel goed. Wellicht heb je in het verleden een slechte ervaring  gehad met het bestellen van een doos wijn, en dan zit je met de overige 5,5 fles… Maar word je klant bij Druivenstok, dan gaat het er heel anders aan toe. Ik geef namelijk wijnadvies op maat. Een fles wijn kopen, omdat het etiket er zo leuk uitziet behoort dan tot de verleden tijd. Als ik weet waar jij van houdt, wat je graag drinkt en eet, krijg je van mij een persoonlijk wijnadvies. En dan kan je van die wijn gerust een doos bestellen.

Review
Twijfel je nog? Hieronder een mooie review die ik van een klant heb gekregen.
“Maureen is mijn favoriete adres om wijn te bestellen: haar service is persoonlijk, ze weet wat bij mij past en komt ook met leuke ideeën voor weer eens wat nieuws. Ze levert erg snel. Ze is altijd bezig met ondernemen, met het bedenken van nieuwe leuke initiatieven en proeverijen. En naast al haar kennis en kunde is ze ook gewoon heel leuk en gezellig in de omgang!”

Wijnproeverijen
Het is trouwens niet zo dat je bij mij nooit wijn kunt proeven, integendeel! ­Ik snap zeker dat je wijnen wilt proeven, dat vind ik zelf namelijk ook hartstikke leuk om te doen. Daarom organiseer ik regelmatig wijnproeverijen. Sowieso elke maand online, elk kwartaal “live”, maar daarnaast ook themaproeverijen of wijnproeverijen bij jou thuis. En ben je bij zo’n wijnproeverij geweest waar je heerlijke wijnen hebt geproefd, dan kan je zeker weten meteen een hele doos (of een paar dozen 😉) bestellen.

De eerstvolgende online wijnproeverij is op donderdag 15 september en proeven we twee Nederlandse wijnen. https://www.druivenstok.com/product/online-wijnproeverij/
De eerstvolgende live proeverij is op zondag 30 oktober en proeven we 8 heerlijke najaarswijnen. https://www.druivenstok.com/product/najaarswijnproeverij/

Zie ik je snel op één van mijn proeverijen? Proost!

Join the conversation

Winkelmand 0
Laatst bekeken 0