Waar ga je heen?

Heb je geen wijn kunnen vinden die bij je past?
Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief met interessante acties en weetjes. Vul hieronder jouw e-mailadres in en je komt erachter welke wijn bij jou past!

Op tijd tanken voor mij = op tijd de wijn in huis voor jou! 😉

Mijn wijnbus geeft nog twee streepjes aan en dan moet ik tanken. Ik kan én rij nog wel even door, want tanken is nou niet bepaald mijn favoriete bezigheid. Na een tijdje hoor ik een heel naar geluidje en zie ik een lichtje in het dashboard aan gaan. Jawel hoor, nog maar één streepje in beeld en dan moet er echt getankt worden. Ik wacht altijd tot het laatste moment met tanken. Doe jij dat met je kerstwijnen, wachten tot het laatste moment met bestellen?

Twee streepjes duurt nog een maand
Terwijl bij mij dat laatste streepje in beeld is gekomen, waar ik stiekem toch wel van baal, duim ik heel hard dat er snel een benzinestation komt. Dan wil ik er ook nog eentje waar de prijs niet al te hoog is, dat scheelt tenslotte weer in mijn portemonnee. Snel ga ik dan tanken zodat ik daarna door kan rijden naar jou om je wijnen te bezorgen. Zoals ik vaak aan de late kant mijn wijnbus vol moet tanken, doen veel van mijn klanten dat met het bestellen van de wijnen voor hun kerstdiner. Twee streepjes tanken bij mij, staat bij mijn klant voor nog een maand de tijd om wijn te bestellen. En bij één streepje beginnen de kerstdagen toch gevaarlijk dichtbij te komen.

Heerlijke kerstwijnen
Kerst staat voor tafelen met familie en vrienden. Heerlijk dineren met daarbij uiteraard passende lekkere wijnen. Hoe fijn is dat? Maar wacht niet met het bestellen van je wijnen tot de laatste dagen voor de kerst, dan ben je waarschijnlijk te laat. Je kerstmenu heb je vast en zeker al lang van te voren uitgezocht, maar met de wijnen denk je dat je nog wel even kunt wachten. Het laatste streepje is namelijk nog niet in beeld. Wil je niet het risico lopen dat je zonder wijn komt te staan met kerst? Schakel dan mij in, ik kan je nu al helpen met jouw heerlijke kerstwijnen.

Optimaal genieten
Van een paar klanten heb ik al een kerstmenu ontvangen en die geef ik een passend wijnadvies. Welke wijn past het beste bij welk gerecht? Dat vind ik zo leuk om te doen! Zodat mijn klant optimaal kan genieten van het kerstdiner en de wijnen met familie en/of vrienden. Daar doe ik het voor en daar word ik blij van. Om achteraf positieve reacties te ontvangen dat ze zo genoten hebben en een fantastische avond hebben gehad. Dat lukt zeker als je me nú vast je kerstmenu stuurt. Zoek ik er de best passende wijnen bij.

Dus wacht niet, net als ik, tot het laatste streepje of tot de laatste druppel uit de fles wijn geschonken wordt, dan kom ik bij je voorrijden met een volle tank en mijn wijnbus vol met heerlijke wijnen voor jou!

Join the conversation

Winkelmand 0
Laatst bekeken 0