Waar ga je heen?

Heb je geen wijn kunnen vinden die bij je past?
Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief met interessante acties en weetjes. Vul hieronder jouw e-mailadres in en je komt erachter welke wijn bij jou past!

“Optimale wijnbeleving”

Waar komt het toch vandaan dat ik jou van goede wijn wil voorzien? Dat ik jou de optimale wijnbeleving wil geven? Door mijn dienstverlenende instelling, door mijn hoge gastgerichtheid of komt het ‘gewoon’ door het te lekkere afwisselende product wijn?

Hoe kies je je wijn uit?
Als ik boodschappen in de supermarkt doe en ik loop door het gangpad waar de wijnen staan, zie ik vaak dat mensen achteloos een fles wijn in hun karretje zetten. Het achteloze gebaar waarmee ze dat doen, wijst erop dat ze er niet bij stil staan wanneer ze de wijn gaan drinken. Of wat ze er bij gaan eten. Ze pakken ‘gewoon’ de wijn die ze altijd drinken, vermoed ik. Zo’n achteloos gebaar zul je mij niet zien maken. Voor mij zijn het moment waarop ik een wijn wil drinken en wat ik erbij ga eten, twee essentiële punten waarop ik de wijn uitkies.
Drink jij de wijn bijvoorbeeld op een hele warme zomerse dag, dan ga je niet voor een zware, houtgelagerde witte wijn. Dan kies je eerder een lichte witte wijn met frisse zuren. Ga je er iets bij eten? Dan kan de wijn die je kiest afbreuk doen aan je gerecht. Of de wijn gaat je tegenstaan door het gerecht. Dat is zo jammer!

Wijnadvies op  maat
Bij Druivenstok krijg je advies over de wijn die bij jou past en over welke wijn op welk moment. Als je slechts een culinaire vraag hebt waar je een wijn bij wilt drinken, kan je ook bij mij terecht. Ik geniet er namelijk van als JIJ geniet. Als ik achteraf een mailtje of appje van een klant krijg om me te bedanken voor de wijntip ben ik heel erg blij. Daar doe ik het voor. Optimaal genieten!

Optimaal genieten
Mijn oude slogan was “Life is too short to drink bad wine” en dat vind ik nog steeds, uit de grond van mijn hart. Hoe zonde is het om een wijn te drinken waar je niet echt van geniet. En waar je wellicht de volgende dag ook nog eens hoofdpijn van krijgt, omdat je eigenlijk niet weet waar je op moet letten. Ik hecht heel veel waarde aan een glas goede wijn en dat gun ik jou ook! Daarom kijk ik heel goed naar de kwaliteit van de wijnen mét dat beetje extra. Extra in de vorm van een biologische wijn of de ultieme wijn & spijs combinatie. Daarnaast wil ik het wijnhuis en de mensen erachter kennen en jou leren kennen.

Dan creëer ik jouw optimale wijnbeleving. Geen achteloos gebaar waarmee je de bekende fles in je karretje zet, maar een zorgvuldig uitgekozen goede wijn. Dan is er plaats voor de nieuwe slogan van Druivenstok: There’s always time for a glass of wine!

Winkelmand 0
Laatst bekeken 0