Waar ga je heen?

Heb je geen wijn kunnen vinden die bij je past?
Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief met interessante acties en weetjes. Vul hieronder jouw e-mailadres in en je komt erachter welke wijn bij jou past!

Van altijd willen winnen naar de winnende fles wijn!

Spelletjes doen, van monopoly tot rummikub tot een potje pesten of (tafel)tennissen, altijd maar willen winnen. Ergens aan mee doen, maar dan ook willen winnen. Ken je dat gevoel? Nu komt het goed van pas bij het vinden van de lekkerste wijnen voor jou. 😉

Winnen, winnen, winnen…
Dat heb ik eigenlijk al zolang als ik mij kan herinneren. Als er iets te winnen viel dan deed ik mee. Een standaard anekdote van mijn vader op feestjes over mij is dat hij aan mij gezicht kon aflezen of ik had gewonnen of verloren met tafeltennis. Via de poort kwam ik met mijn fiets de tuin is, daar was een zijraampje, en viel van mijn gezicht de winst of verlies af te lezen.

Harde werker
Datzelfde had ik met cijfers op school. Met een zes was ik gewoon niet tevreden… Dus deed ik er alles aan om goede cijfers te halen. En dit kwam ook weer terug toen ik de opleiding deed van de wijnacademie, om vinoloog te worden. Ik heb me praktisch een jaar lang opgesloten in huis om de theorie die daarbij kwam kijken op te slurpen en alles maar te weten wat er te weten viel. Natuurlijk kwam ik ook buiten, dan ging ik naar wijnproeverijen en naar de wijnacademie om meer te leren over wijn. Alles nog beter te kennen en nog beter te kunnen proeven. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen, want na een jaar kon ik het felbegeerde diploma van Registervinoloog van de Wijnacademie in ontvangst nemen.

Wijnervaring
En wat vertelden ze tijdens de uitreiking van het diploma? Nu begint het pas echt! Net als met je rijbewijs halen ga je nu ervaring op doen. Door er veel mee bezig te zijn, veel er over te blijven lezen én te blijven proeven. Daarom volg ik nog regelmatig nascholingscursussen en ga ik naar wijnproeverijen. Zo houd ik mijn kennis en expertise up-to-date en kan ik dat ombuigen om jou het beste aan wijnen en wijncursussen te kunnen aanbieden.

Dus wil jij een winnende fles wijn proeven van Druivenstok? Neem dan eens een kijkje op www.druivenstok.com.
Proost!

Join the conversation

Winkelmand 0
Laatst bekeken 0