Waar ga je heen?

Heb je geen wijn kunnen vinden die bij je past?
Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief met interessante acties en weetjes. Vul hieronder jouw e-mailadres in en je komt erachter welke wijn bij jou past!

Verbluf je buren met de perfecte fles wijn

Binnenkort hebben we een verjaardag bij de buren en ik weet precies wat ik ga meenemen. Ik kies zonder moeite de perfecte wijn voor ze uit. Maar wat neem jij voor jouw buren mee? Kies jij voor de veilige weg en ga je voor een bos bloemen? Of durf je voor een mooie fles wijn te gaan?

Dag van de Buren
Op vrijdag 26 mei was het de Dag van de Buren. Iedereen kan zijn buren dan uitnodigen om een glaasje (wijn) te drinken en een hapje te eten. En als je dit al vaker hebt gevierd met je buren, dan weet je in ieder geval of ze wel of geen wijn drinken. Dat betekent nog niet dat het de keuze makkelijker maakt welke wijn je dan voor je buren meeneemt bij de eerstvolgende keer dat je met elkaar hebt afgesproken voor een etentje of iets anders.

Wijncadeau
Een fles wijn cadeau doen aan je buren kan namelijk best lastig zijn. Je weet misschien niet zo goed waar ze van houden. Of je hebt je buurman wel eens horen praten over wijn alsof hij er heel veel verstand van heeft (en wie weet heeft hij dat ook, als hij een wijncursus heeft gevolgd bij Druivenstok 😉) en vind je het daarom moeilijk om iets mee te nemen. Je wilt niet afgaan met je cadeau, toch? Of ze hebben het allemaal heel goed voor elkaar en denk je dat je met een dure wijn moet aankomen. Best lastige keuzes. Maar geen paniek, daar kan ik je bij helpen. En ja, een fles wijn cadeau doen is echt heel leuk. Wij hebben vrienden die het aandurven, zelfs aan mij, om wijn mee te brengen. En al verwacht je het misschien niet, ik ben altijd heel blij met een verrassende wijn met een verhaal!

Wijn met een verhaal
Onze vrienden kopen deze wijn dan bij een speciaalzaak (en niet bij de kapper, lees m’n vorige blog hierover). Ze vertellen aan die specialist dat ze iets zoeken voor een register vinoloog, dus dat het een bijzonder druivenras mag zijn, een wijn uit een onbekend gebied, een natuurwijn of iets anders wat de wijn uniek maakt. Want dat is wat wijn is, uniek, een natuurproduct en elk druivenras heeft weer zijn eigen kenmerken en heerlijke geuren en smaken. Ik vertel je deze verhalen graag!

Dus, wil jij goed voor de dag komen bij je buren, mét toch een fles wijn, neem contact op met mij en ik adviseer je heel graag een wijn met een verhaal waarmee je ook je buurman wegblaast. En zeker weten dat ze van de wijn gaan genieten!

Winkelmand 0
Laatst bekeken 0