Waar ga je heen?

Heb je geen wijn kunnen vinden die bij je past?
Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief met interessante acties en weetjes. Vul hieronder jouw e-mailadres in en je komt erachter welke wijn bij jou past!

“Vier de speciale momenten in je leven”

Af en toe zijn er van die momenten waarop je denkt, ‘had ik het nu maar eerder gedaan!’ Ik heb dat elke keer weer bij het vervangen van de cartridges in mijn printer. Eerst schud ik ze een paar keer, dan kan ik nog een aantal mooie persoonlijke boodschappen bij de wijncadeaus printen. Maar op een gegeven moment zijn de kleuren echt niet meer mooi. En dan ontkom ik er niet meer aan, of ik nou haast heb of niet: dan moet ik toch echt de cartridges vervangen. Wat een opluchting als de nieuwe cartridges weer in de printer zitten! En zó gebeurd natuurlijk, zodat ik dan weer eens denk: ‘waarom heb ik dat niet eerder gedaan?’

Sommige dingen konden gewoon niet eerder
In deze coronatijd, die nu al vrij lang duurt, heb je wellicht ook het vieren van je verjaardag uit moeten stellen. Of erger: het feestje voor een bijzondere gelegenheid – het afscheid van je collega’s, het 25-jarig huwelijk van vrienden, het vriendschapsjubileum met je beste vriendin… Hoe jammer is dat! Waar we eerst nog met elkaar dachten ‘over een paar maanden kan ik mijn verjaardag wel weer vieren’, zit het er na een jaar nog steeds niet in.

Het is écht erg als je niets kunt vieren
Zo’n uitgesteld feestje kan best wel pijn doen. Misschien omdat je nog een feestelijk gelegenheid had willen vieren met een speciaal iemand erbij, waarvan je niet zeker weet of dat over een jaar nog wel lukt. Maar ook omdat het leven wel érg saai en grijs wordt, zo zonder feestjes als lichtpuntjes! Dat lijkt een luxeprobleem, maar het is meer dan dat. Onze geestelijke gezondheid lijdt eronder als we weinig hebben om naar uit te kijken.

Plan toch je feestje!
Het is dus tijd om het heft in eigen hand te nemen en je feestjes toch gewoon te plannen. Dan maar in een vorm die wél kan! Zo geef ik sinds maart vorig jaar geen wijnproeverijen op locatie meer, wat altijd een leuke activiteit is op een feestje. Ik ben er niet mee gestopt: ik heb ze omgezet naar online wijnproeverijen. Zo krijg je de kans om je verjaardag of andere speciale gelegenheid toch te vieren op jouw geplande datum, met degenen die je er graag bij wilt hebben. Ik neem je mee op een virtuele wijnreis en er wordt natuurlijk wel ‘echt’ geproefd! Hoe leuk is dat?

Dus stel een feestje niet uit, maar vier het op een andere manier
De tijd komt echt wel weer dat we live de wijnproeverijen kunnen doen. Maar als je daar nu op blijft rekenen en je feestje blijft uitstellen, dan heb je dus al die tijd géén feestje… doe je het nu online, dan is die herinnering tenminste gemaakt en jouw mijlpaal gevierd. En niemand hoeft je tegen te houden om nóg een feestje te vieren als dat weer offline kan!

Ik druk nu ook op de knop voor een online bestelling
Mijn cartridges heb ik net besteld, zodat geen cadeautje de deur uit gaat zonder een mooie persoonlijke boodschap. Dan heb ik die maar vast in huis als jij je online feestje bij mij boekt. 😉

Winkelmand 0
Laatst bekeken 0