Waar ga je heen?

Heb je geen wijn kunnen vinden die bij je past?
Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief met interessante acties en weetjes. Vul hieronder jouw e-mailadres in en je komt erachter welke wijn bij jou past!

“Wat is jouw wijnroutine?”

Ben jij een ‘wijn-bij-het-eten’ drinker of drink je graag een glas wijn op een feestje? Is wijn onderdeel van je routine, zoals dat voor mij geworden is (met of door mijn eigen bedrijf)? Of blijft het bij wijn op een feestje?

Van wijn op elk feestje naar werkdagen vol wijn
Door mijn opleiding aan de hotelschool en bijbaantjes in de horeca begon het met wijn drinken op feestjes en bij het uit eten gaan met vriendinnen. Naarmate ik er steeds meer over leerde, ging ik veel bewuster naar wijn kijken. Daardoor kies ik nu de juiste wijnen voor het juiste moment. Daar ben ik dagelijks mee bezig en ik vind het heerlijk!

Elke maand een online wijnproeverij
Met Druivenstok heb ik ook een redelijk vast ritme qua taken die ik wil doen en mooie wijnboodschappen die ik aan jou wil meegeven. Door Corona geef ik sinds mei van dit jaar maandelijks een online wijnproeverij. Een superleuke routine, want elke 3e donderdag van de maand neem ik je mee in de wereld van twee wijnen. Ik leer je in een half uur iets meer over die twee wijnen, wat je ruikt, proeft en waarbij het lekker smaakt.

Zo’n wijnproeverij kan jouw genietroutine zijn
Voor jou een rustmoment, een genietmoment en een moment om meer over de wereld van wijn te ontdekken. Hoe leuk is het om op een laagdrempelige manier kennis te maken met wijnen die je wellicht zelf niet gekocht zou hebben. Aan de ene kant omdat je het niet kent óf omdat je dat eigenlijk nooit drinkt. Wie weet kom je wel tot de ontdekking dat je meer lekker vindt dan je eigen vertrouwde wijn.

Wijngeluksmoment
Ik hou deze routine er heel graag in, want ik vind het veel te leuk om op deze manier mijn kennis over wijn met je te delen. Dus wie weet wordt dit ook wel een vast item op jouw agenda. Niet routinematig, want elke maand proeven we weer andere wijnen en hoop ik, wel routinematig, je een wijngeluksmoment te geven!

Winkelmand 0
Laatst bekeken 0