Waar ga je heen?

Heb je geen wijn kunnen vinden die bij je past?
Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief met interessante acties en weetjes. Vul hieronder jouw e-mailadres in en je komt erachter welke wijn bij jou past!

Franse wijn retour naar Frankrijk

Je hebt vast wel eens iets gedaan waar je trots op bent of waar je achteraf op terug kijkt en denkt: wat gaaf of fantastisch dat ik dat heb mogen doen. Ik was zo’n opdracht, waar ik eigenlijk apetrots op ben,  al weer even vergeten. Ik werd er door iemand anders aan herinnerd en wil dat nu graag met je delen.

Franse wijnen
Voor een klant van mij heb ik de wijnen mogen leveren voor haar trouwerij, die een heel weekend duurde en plaatsvond in Frankrijk! 😊 Een aantal maanden voor de trouwerij had ze al meerdere keren wijn besteld, om met haar aanstaande man en een paar vrienden te proeven (voorproeven) en een keuze te maken wat ze mee wilde nemen naar Frankrijk. Het leuke was dat ze eigenlijk ook alleen maar Franse wijnen wilde hebben, dus die heb ik voor haar geselecteerd. Bij Druivenstok Franse wijn bestellen die ze meenam naar Frankrijk.

Wijnadvies geven
Na hard werken, ja, ja, wijn proeven is hard werken, had ze een keuze gemaakt. Maar wat bleek, de rosé die ze gekozen had, ging over op een nieuwe jaargang en die smaakte toch net weer even iets anders dan ze voor ogen had. Op mijn advies heb ik haar een andere wijn voorgesteld (die dicht in de buurt lag qua geuren en smaken van de rosé die ze in eerste instantie wilde) en die viel in heel goede aarde. Tof om te horen! En, er ging toch ook een niet-Franse wijn mee, een heerlijke toegankelijke rode wijn uit mijn lievelingsland Portugal, waar zij en haar aanstaande ook weg van waren. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen, wijnadvies geven waarmee de klanten ook heel tevreden zijn.

Wijn op de mooiste dag uit je leven
Mijn klant heeft een fantastisch trouwweekend gehad in Frankrijk met mooi weer, goed gezelschap en heerlijke wijnen. Wijnen die ik voor haar mocht selecteren (uiteraard naar haar wensen), die zij heeft voorgeproefd, vervolgens goedgekeurd heeft en ik persoonlijk bij haar heb bezorgd. Zodat zij zich bezig kon houden met alle andere zaken die komen kijken bij een trouwdag.

Wil jij dat nou ook? Optimaal kunnen genieten van je trouwdag of een huwelijksfeest? Ik ontzorg je op het gebied van de wijnen en je kunt ze zelfs meenemen naar het buitenland. 😉 Dus laat het me gerust weten als ik iets voor je mag betekenen.

https://www.druivenstok.com/winkel/


Lees in onderstaande blog meer over hoe het kan dat een wijn niet elk jaar hetzelfde smaakt.
https://www.druivenstok.com/hulp-bij-een-moeilijk-wijnjaar/

Join the conversation

Winkelmand 0
Laatst bekeken 0