Waar ga je heen?

Heb je geen wijn kunnen vinden die bij je past?
Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief met interessante acties en weetjes. Vul hieronder jouw e-mailadres in en je komt erachter welke wijn bij jou past!

“Goede wijn behoeft geen krans”

Dat éne ding in mijn werk dat ik het allerleukste vind om te doen, daar heb ik het eigenlijk niet zo vaak over. Terwijl anderen ook zeggen dat ik er echt goed in ben…. Dus ga ik het er nu eens wél over hebben. Dat allerleukste ding, dat zijn mijn wijncursussen. Die zijn er voor jou, omdat ik jou wegwijs wil maken in de wereld van de wijn, op een laagdrempelige manier.

Smaakontwikkeling
De laatste jaren is het aantal geïnteresseerden in wijn erg toegenomen. Mensen vinden het leuk om meer te weten en te leren over wijn. Ze willen zichzelf blijven ontwikkelen, want je smaakt ontwikkelt zich ook in de loop van de jaren. Weet je nog dat we vroeger zoetere drankjes (of wijn) dronken, zoals bijvoorbeeld lambrusco? Je begint toch niet meteen met een strak droge wijn. Maar nu, inmiddels wat jaren later, drink je dit hoogstwaarschijnlijk wel en drink je zo nu en dan een glaasje zoete wijn bij een dessert.

Algemene wijnkennis brengt je ver
Zo’n strak droge wijn is niet direct iedereen zijn smaak, maar er is heel veel keus in lekkere droge wijnen en ik kan je kan helpen om jouw smaak te vinden. Door uitleg over de types wijn, maar ook de wijngebieden, daarnaast de druivenrassen én natuurlijk het proeven van wijn. Hierdoor krijg je zelf steeds meer kennis en weet je waar je op moet letten bij het kopen van je wijn.

Wijn komt tot leven bij een gerecht
Stel je voor dat je iets gaat eten bij je wijn, dan is het weer een heel ander verhaal. De wijn en het gerecht kunnen elkaar aanvullen en de combinatie kan zowel het gerecht als de wijn naar een hoger niveau tillen. Een wijncursus is een lekkere manier om dat te leren en thuis kun je er verder mee aan de slag. Om zo optimaal te genieten van je avond.

Zij zeggen het…
Dat ík het zo leuk vind om wijncursussen te geven, zegt natuurlijk nog niet dat jij het ook leuk zou vinden om er eentje te volgen. Daarvoor heb je meer aan de opmerkingen van mijn klanten die een wijncursus bij Druivenstok hebben gevolgd:
* wij hebben onlangs de SDEN-1 basiswijncursus gevolgd bij Druivenstok. Het waren 2 zeer informatieve avonden, waarbij Maureen vol enthousiasme vertelde over de verschillende soorten druiven, wijnen en wijngebieden.
* bij Druivenstok wijncursus SDEN 1 gevolgd, wat een feest! Toegankelijk, gezellig, leerzaam en uiteraard overheerlijke wijnen!
* Maureen is geweldig. Zoveel kennis en zeer goede wijnen. Een aanrader om een cursus en/of workshop bij haar te doen.
* bij Druivenstok de basis wijncursus met goed gevolg gedaan. De kennis en kunde van Maureen maakt dat je anders naar wijn gaat “kijken” en vooral proeven. Ik kan Druivenstok derhalve van harte aanbevelen!!!

Wat je leuk vindt, gaat je goed af zeggen ze. Die wijncursussen ga ik zelf niet meer aanprijzen, want als je de reviews leest, wil je er toch gewoon meteen één volgen? 😊 En gelukkig kan dat! Op woensdag 7 en 14 juli kan je de wijncursus online volgen en op 6 september kun je weer met mij ‘live’ aan de wijn. Maak je mij én jezelf blij met jouw inschrijving?

Online: Basis wijncursus online

Live: Basis wijncursus

Winkelmand 0
Laatst bekeken 0