Waar ga je heen?

Heb je geen wijn kunnen vinden die bij je past?
Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief met interessante acties en weetjes. Vul hieronder jouw e-mailadres in en je komt erachter welke wijn bij jou past!

Ik moest afscheid nemen van dierbare vrienden

Het deed echt even pijn. Vorige week heb ik mijn nieuwe website gelanceerd, en in dat proces heb ik afscheid genomen van een paar dierbare wijnvrienden. Wijnen die ik veel verkocht heb, met enthousiasme, omdat ik ze echt top vond. En toch moesten ze nu weg.

Dat doet me echt wel pijn, maar uiteraard heb ik er heel goed over nagedacht. Ik heb veel geproefd en er komen nieuwe wijnvrienden voor terug in het assortiment!

Met de tijd mee

Ongelofelijk hoe snel de tijd gaat en dat mijn website ineens weer echt aan vernieuwing toe was. Maar ja, je moet met de tijd mee en de techniek staat niet stil. Zoals je weet kijk ik elk jaar kritisch naar mijn wijnassortiment, want ook hier wil ik met de tijd, de trends en de ontwikkelingen mee gaan. Met de komst van een nieuwe website vind ik dan ook dat er nieuwe wijnen bij passen. Vertel ik jou niet altijd hoe leuk het is om nieuwe wijnen uit te proberen? Om eens een wijn te drinken die je niet kent? De nieuwe website is een moment dat mij, en dus ook jou, daartoe uitnodigt.

Vernieuwing

Met pijn in mijn hart zijn een aantal wijnen dus niet mee genomen in het assortiment op de nieuwe website. Waarom ga ik iets vervangen wat goed is? Andere, nieuwe wijnen verdienen ook een kans en daarnaast is de nieuwe wijn nog beter. Een gunstigere ligging van de wijngaard, andere manier van werken in de wijngaard, betere zorg voor optimale kwaliteit van de druiven, nieuwe jongere wijnmakers of een heel nieuwe plek binnen een bepaald wijngebied. Tijd om nieuw plezier te ervaren! En al mis ik soms mijn oude vrienden, ik heb al heel veel plezier gehad met de nieuwe tijdens al dat proeven en keuren.

De nieuwe kanshebber

Nieuwe wijnen verdienen het om de ruimte te krijgen. En één daarvan wil ik graag even in de schijnwerpers zetten. Het gaat om de Mazzolada Pinot Grigio. Iets boven Venetië aan de Adriatische kust vind je deze prachtige wijngaard. Het ligt voornamelijk in de kleine DOC Lison-Pramaggiore (nog zo goed als afwezig op de Nederlandse wijnmarkt), op de grens met Friuli. Wijnmaker Daniele Bozza heeft meer dan 30 jaar ervaring en genoot zijn opleiding in Conegliano, een belangrijk agrarisch centrum aan de voet van de Trevisaanse Vooralpen.

Hij maakt elegante en zuivere wijnen van hoog niveau. Deze Pinot Grigio is een schoolvoorbeeld van Italiaanse perfectie! Anders in de geur en smaak dan de ‘oude’ pinot grigio, maar dat plezier wil ik je natuurlijk zelf laten ervaren. Was je verslingerd aan de pinot grigio? Dan verwacht ik dat deze Mazzolada Pinot Grigio één van jouw nieuwe beste vrienden wordt.

Dus neem snel een kijkje op de website en bestel deze nieuwe kanshebber! https://www.druivenstok.com/product/mazzolada-pinot-grigio/

Laat je het me weten of je net zo enthousiast over deze wijn bent als ik?
Join the conversation

Winkelmand 0
Laatst bekeken 0