Waar ga je heen?

Heb je geen wijn kunnen vinden die bij je past?
Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief met interessante acties en weetjes. Vul hieronder jouw e-mailadres in en je komt erachter welke wijn bij jou past!

Ik tennis zoals ik wijn uitzoek

Geïrriteerd stuiter ik nog een paar keer met de tennisbal terwijl ik terugloop naar de baselijn. Ik heb net een punt gescoord, oké, maar het was geen mooie bal. Dat irriteert me. Bij mij moet vaak alles mooi en goed gaan. De techniek moet er goed uitzien en ik wil perfecte ballen slaan. Dan ga ik natuurlijk ook nog voor de winst, want ik ben vrij fanatiek aangelegd. En helaas lukt dat (natuurlijk) niet altijd. Ben jij ook zo fanatiek met sporten?

Bloedfanatiek
Deze kenmerken vind ik ook bij mezelf terug in mijn bedrijf: bloedfanatiek en een hoog niveau (willen) halen. ‘Zomaar’ veel wijnkennis hebben vond ik niet genoeg, ik moest en zou m’n vinologendiploma halen aan de Wijnacademie. En echt, ik hou niet van opscheppen, maar je wordt niet zomaar registervinoloog! Daardoor kun je bij Druivenstok nu niet alleen heerlijke wijnen kopen, maar ook wijncursussen volgen en wijnproeverijen boeken. Ik ga voor jou op zoek naar de mooiste wijnen met goede kwaliteit, zodat jij daar optimaal van kunt genieten. Dat doe ik enerzijds door wijngebieden te bezoeken, door mijn contacten met de wijnhuizen waarvan ik de wijnen op m’n website heb staan en anderzijds door naar de wijnproeverijen te gaan van mijn leveranciers waar ik ook de wijnen kan proeven. Er komt geen wijn in mijn webwinkel zonder dat die uitgebreid gekeurd en geproefd is.

Gaan voor de winst
Bij mijn zoektocht naar optimale wijnen ga ik hetzelfde te werk als op de tennisbaan: ik ga voor de winst. Altijd op zoek naar de beste wijnen die passen bij jouw smaakprofiel. Regelmatig krijg ik een menu door van klanten met de vraag of ik daar passende wijnen bij wil uitzoeken. Dat doe ik heel graag en ik steek er veel tijd in om het beste uit te zoeken wat daar bij past. Zodat ik later een goed resultaat kan neer zetten en als winst een heel mooi appje of berichtje krijg dat ze zo tevreden waren over de wijn & spijs combinaties. Natuurlijk baal ik ervan als ik verlies met tennis (helaas, het gebeurt), en net zo kan ik er bij Druivenstok van balen als een goedlopende wijn door allerlei redenen soms uit het assortiment gaat. Dan ga ik net zo lang op zoek naar een wijn die die plek optimaal kan invullen en jij als klant uiteindelijk weer blij bent.

Mooi & elegant
Het mooie en elegante tennisspel (oké, dat wordt nog geperfectioneerd) komt ook weer terug in mijn bedrijf. Ik ga op zoek naar mooie, elegante wijnen voor jou! Wijnen die niet vervelen en waar je echt van kunt genieten, als aperitief of bij lekkere gerechten. Denk bijvoorbeeld aan de Cantosan Rueda Verdejo: een wijn met een intens aromatische geur van groene appel, grapefruit en lychee. In de smaak knisperfris en sappig, maar met volle body, een kruidige ondertoon en met een karakteristiek bittertje in de lange, frisse en karaktervolle afdronk. Rueda op hoog niveau, van 40 jaar oude stokken. Erg lekker als aperitief, maar ook goed te combineren met zachte kazen, gekruide rijstgerechten en vele lichte visgerechten.

Komt de manier waarop jij sport ook zo terug in je werk als bij mij?

Join the conversation

Winkelmand 0
Laatst bekeken 0