Waar ga je heen?

Heb je geen wijn kunnen vinden die bij je past?
Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief met interessante acties en weetjes. Vul hieronder jouw e-mailadres in en je komt erachter welke wijn bij jou past!

“Wat ik altijd miste in een feestelijk recept (spoiler: bij mij gaat het altijd over wijn…)”

Als ik een recept maak, houd ik mij altijd precies aan de ingrediënten en de bereidingswijze. Hoe doe jij dat? Werk je volgens de regels of stop je er een vleugje van jezelf bij?

Wijn & spijs
Sinds ik de hotelschool heb gedaan, ben ik fan van koken. Zeker niet in een restaurant, dat geeft te veel druk, maar wel thuis, met een heerlijk muziekje op de achtergrond vind ik het een ontspannen bezigheid. Lekker kokkerellen voor vrienden en familie. Na verloop van tijd ging ik er steeds vaker wijnen bij uitzoeken, zodat ik een mooie wijn & spijs combinatie kreeg en we optimaal konden genieten van de wijn en het eten. Dat was voor mij wat er namelijk ontbrak aan de receptuur. Waarom stond er nooit bij wat je er het beste bij kon drinken? Een passende wijn geeft een mooi gerecht nog meer smaak. De ingrediënten en de bereidingswijze vond ik veel minder interessant dan de bijpassende wijn. Daarvoor keek ik natuurlijk wel heel goed naar de bereidingswijze. Om de totaalbeleving van het gerecht en de wijn te vinden en ervoor te zorgen dat je een optimale wijnbeleving hebt!

Wijn & spijs cursus
Gaat jou het koken goed af? Stop je er een vleugje van jezelf bij, maar mis je toch nog iets, een heel belangrijk ingrediënt? Dan zou dat zomaar de juiste fles wijn bij het gerecht kunnen zijn. Ik kan je daar mee helpen, dat doe ik heel graag. Gewoon, omdat ik zo’n plezier heb in het áf maken van een maaltijd met een lekkere wijn.
Dat kan door je advies te geven over welke wijn het beste bij jouw gerecht past. Maar het kan ook in de vorm van een wijn & spijs cursus. Dan leer ik je in één avond waar je op moet letten bij het maken van wijn & spijs combinaties en hoe je nou die combinaties maakt. Het mooie daaraan is dat je er daarna zelf thuis mee aan de slag kunt gaan. Door veel te experimenteren zul je zien dat het steeds beter gaat.

En…mis je toch een keer het ene juiste ingrediënt, dan weet je mij te vinden!

Winkelmand 0
Laatst bekeken 0